Vi søger en ny medarbejder til teknisk rådgivning og salg – Sjælland og Fyn

Er du elektriker, maskinmester, elektronikmekaniker, automationsteknolog m.v., kan du få en unik mulighed for at rådgive om og sælge kvalitetsprodukter til en stor del af dansk industri. Vi søger lige nu en ny medarbejder til teknisk rådgivning og salg på Sjælland og Fyn.

Form din egen salgsstilling omkring kvalitetsprodukter

I et helt unikt organisatorisk setup, hvor du bliver en del af et selvstyrende og -ledende team, får du ansvaret for at rådgive om og sælge Spraying Systems kvalitetsprodukter og -løsninger til såvel eksisterende som nye kunder på Sjælland og Fyn.

I takt med at du får oparbejdet en solid viden om de mange produkter, som MT Spray leverer til en stor del af Danmarks produktionsvirksomheder, arbejder du tæt med kunderne – fra rådgivning og behovsafdækning over tilbudsgivning og ordrehåndtering til endelig levering og opfølgning.

Din salgsrolle er speciel i den henseende, at salget består i at være relevant for de eksisterende og nye kunder, der selv henvender sig til MT Spray. Dine dialoger med kunderne sker hhv. fra kontoret og ude hos kunderne (50/50 ift. tid).

Som medlem af det selvledende team bliver du – ud over salgsansvaret for Sjælland og Fyn – også medansvarlig for, at virksomheden i sit hele fungerer, hvorfor du naturligt også involveres i andre opgaver end blot rådgivning og salg.

Du er dygtig til at opbygge og fastholde relationer – og du kan lide el og teknik

Du har en relevant teknisk baggrund og uddannelse, gerne i en kombination af el og teknik. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med rådgivning eller salg af tekniske produkter og løsninger til især produktions- og fremstillingsvirksomheder – det kunne være produkter som dyser, ventiler, pumper, automationskabinetter, plc-styringer, flowmålere etc.

Du trives i en selvstændig rolle, hvor det i vid udstrækning er dig, der sætter rammerne for, hvordan du vil levere rådgivning og salg af høj kvalitet. Du trives i en lille virksomhed, hvor du i høj grad er ansvarlig for både din egen og dine kollegers trivsel og udvikling. Som person er du kendetegnet ved omgængelighed, struktur og resultatorientering. Du behersker MS Office samt dansk og engelsk i skrift og tale.

Frie rammer i en lille og markedsledende virksomhed 

Du bliver en del af en lille, velfungerende og økonomisk sund virksomhed. Du får meget frie rammer til at planlægge din egen indsats omkring rådgivning og salg. Du kommer til at arbejde med en stor og unik portefølje af kvalitetsprodukter fra en af verdens førende dyseproducenter. Du tilbydes en særdeles attraktiv og konkurrencedygtig fast lønpakke.

Søg stillingen

Send din ansøgning og CV til: mt-spray@mt-spray.dk

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Kenneth Artkin

Kenneth Artkin

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 6110 0025
ka@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
mt-spray@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi