Velkommen til Claus

Det er med stor fornøjelse, at vi hos mt spray kan præsentere vores nye eksterne salgsingeniør på Sjælland, Fyn og Øerne – Claus Brandt.

En profil med bred dyse-erfaring

Claus er oprindeligt uddannet i søværnet med en el-teknisk og mekanisk profil og har efterfølgende arbejdet 10 år inden for Pharma. Her har han tilegnet sig hands on-erfaring med forskellige dyse-teknologier som bl.a. spraytørring og brug af luftdyser i forskellige applikationer. Forud for sin tiltrædelse hos mt spray, har Claus i 11 år arbejdet med bl.a. tankrengøring og derigennem opnået stor viden og erfaring inden for dette felt.

Tættere samarbejde med vores kunder på Sjælland og Fyn

Claus tiltrådte sin nye stilling hos mt spray d. 1. marts, og vil for fremtiden arbejde tæt sammen med vores kunder på Sjælland, Fyn og øerne. Her vil Claus kunne kombinere sine tidligere erfaringer med mt sprays stærke program af dyser fra Spraying Systems, til at rådgive ved enhver dyse-opgave hos både nye og eksisterende kunder. I løbet af foråret og sommeren 2020 vil Claus besøge vores kunder på Sjælland, Fyn og Øerne til en snak omkring brugen af dyser og drøfte mulighederne for at optimere i de enkelte produktioner.

Fra hele mt spray skal der lyde et stort velkommen til Claus!

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi