Effektiv afblæsning og tørring i fødevareindustrien

Slutproduktets kvalitet og sikkerhed er højeste prioritet inden for fødevareindustrien. Ved tørring og afblæsning af færdige emner er luftdyser med til at sikre kvaliteten og sikkerheden af slutproduktet.

Den nye fødevarecertificeret WindJet®-dyse leverer en præcis luftstrøm, hvilket giver en mere komplet tørring, selv i revner og sprækker. Dette forbedrer effektiviteten af tørring og afblæsning og sikrer store driftsbesparelser.

Flere anvendelsesmuligheder for sikker afblæsning og tørring

Den nye WindJet®-dyse har flere anvendelsesområder – bl.a. afblæsning af overskydende materialer, ved flytning af ingredienser eller produkter, køling af ingredienser eller til tørring af kondens på blandt andet øl- og sodavandsdåser, så korrosion undgås, hvilket ellers svækker dåsens top-lukning.

Du kan læse mere om den nye fødevaregodkendte WindJet®-dyse i databladet her. Du kan også læse mere om vores løsninger inden for luftdyser her.

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi