Slutproduktets kvalitet og sikkerhed er højeste prioritet inden for fødevareindustrien. Ved tørring og afblæsning af færdige emner er luftdyser med til at sikre kvaliteten og sikkerheden af slutproduktet.
Den nye fødevarecertificeret WindJet®-dyse leverer en præcis luftstrøm, hvilket giver en mere komplet tørring, selv i revner og sprækker. Dette forbedrer effektiviteten af tørring og afblæsning og sikrer store driftsbesparelser.
Flere anvendelsesmuligheder for sikker afblæsning og tørring
Den nye WindJet®-dyse har flere anvendelsesområder – bl.a. afblæsning af overskydende materialer, ved flytning af ingredienser eller produkter, køling af ingredienser eller til tørring af kondens på blandt andet øl- og sodavandsdåser, så korrosion undgås, hvilket ellers svækker dåsens top-lukning.
Du kan læse mere om den nye fødevaregodkendte WindJet®-dyse i databladet her. Du kan også læse mere om vores løsninger inden for luftdyser her.