Følg os på LinkedIn

Hent brochuren

Få overblik over alle tekniske specifikationer ved vores udvalg af væskedyser.

Rengøring

Strenge krav til hygiejne skaber behov for effektiv rengøring. Vi tilbyder omkostningseffektive og bæredygtige dyse- og sprayløsninger, der kan optimere rengøringen i din produktion.

I mange produktionsmiljøer stilles der store krav til rengøring – både for at sikre at rengøringen lever op til gældende standarder og for at levere høj produktkvalitet. Hos mt spray har vi stor erfaring med rengøring i en lang række industrier og kombineret med vores store sortiment kan vi tilbyde løsninger, der sikrer effektiv rengøring i din produktion.

Vi har et bredt sortiment af dyser i forskellige størrelser, materialer og tilstopningsresistente design, der kan levere alt fra standard til smalle, brede og vinklede spray. Inden for rengøring er vores standarddyser især udbredt – herunder FullJet® fuldkegle, VeeJet® fladstråle og WhirlJet® hulkegledyser.

Rengøring - Effektive dyse- og sprayløsninger fra mt spray

Løsninger og anvendelsesmuligheder

  • Til rengøring af enkeltdele, har vi markedets førende sortiment af konventionelle dyser, Quick-Connect-dyser, spraysystemer og tankrensningsdyser. Vi har en bred vifte af dyser og løsninger, der giver alt fra blid afskylning til slagkraftig rengøring.
  • Når det gælder højtryksrens, tilbyder vi et fuldt sortiment af WashJet®-dyser til konventionelle og Quick-Connect designs lavet af særlige slidstærke materialer til drift op til 275 bar.
  • Til bilvask har vi et stort udvalg af traditionelle, Quick-connect-, skum- samt højtryksdyser, der sikrer en effektiv bilvask og reducerer ressourcespild.

Bliv klogere på væskedyser til rengøring

Hos mt spray har vi stor erfaring med spray til rengøringsprocesser. Se mere i filmen.

Opnå høj produktkvalitet uden brug af kemikalier

Rengøring foregår ofte ved brug af kemikalier, der er skadelige for både mennesker og miljø. Med den patenteret teknologi i rengøringssystemet Klarion, opnår du en mere effektiv rengøring uden brug af kemikalier. Se mere om Klarion-systemet her.

Vi tester og rådgiver gerne onsite

Vi er eksperter i dyse-løsninger til enhver industri og er naturligvis klar til at rådgive om den optimale løsning til din produktion. Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Og med vores mobile testudstyr kan vi optimere din produktion onsite.

Relevante produkter til rengøring

Hos mt spray har vi et bredt udvalg af væskedyser, der er ideelle til rengøringsprocesser.

Bliv inspireret med vores cases

Hverdag rådgiver vi i optimeringsmuligheder med den nyeste sprayteknologi. Læs om nogle af vores projekter her.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk