Få ekspertviden

Rengøring

Strenge krav til hygiejne skaber behov for effektiv rengøring. Vi tilbyder omkostningseffektive og bæredygtige dyse- og sprayløsninger, der kan optimere rengøringen i din produktion.

I mange produktionsmiljøer stilles der store krav til rengøring – både for at sikre at rengøringen lever op til gældende standarder og for at levere høj produktkvalitet. Hos mt spray har vi stor erfaring med rengøring i en lang række industrier og kombineret med vores store sortiment kan vi tilbyde løsninger, der sikrer effektiv rengøring i din produktion.

Vi har et bredt sortiment af dyser i forskellige størrelser, materialer og tilstopningsresistente design, der kan levere alt fra standard til smalle, brede og vinklede spray. Inden for rengøring er vores standarddyser især udbredt – herunder FullJet® fuldkegle, VeeJet® fladstråle og WhirlJet® hulkegledyser.

Løsninger og anvendelsesmuligheder

  • Til rengøring af enkeltdele, har vi markedets førende sortiment af konventionelle dyser, Quick-Connect-dyser, spraysystemer og tankrensningsdyser. Vi har en bred vifte af dyser og løsninger, der giver alt fra blid afskylning til slagkraftig rengøring.
  • Når det gælder højtryksrens, tilbyder vi et fuldt sortiment af WashJet®-dyser til konventionelle og Quick-Connect designs lavet af særlige slidstærke materialer til drift op til 275 bar.
  • Til bilvask har vi et stort udvalg af traditionelle, Quick-connect-, skum- samt højtryksdyser, der sikrer en effektiv bilvask og reducerer ressourcespild.

Opnå høj produktkvalitet uden brug af kemikalier

Rengøring foregår ofte ved brug af kemikalier, der er skadelige for både mennesker og miljø. Med den patenteret teknologi i rengøringssystemet Klarion, opnår du en mere effektiv rengøring uden brug af kemikalier. Se mere om Klarion-systemet her.

Vi tester og rådgiver gerne onsite

Vi er eksperter i dyse-løsninger til enhver industri og er naturligvis klar til at rådgive om den optimale løsning til din produktion. Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Og med vores mobile testudstyr kan vi optimere din produktion onsite.

Se alle produkter

Dyse- og sprayløsninger fra mt spray

Film

Brochure

Download: Industrial Hydraulic Spray Products

Hovedkatalog – Industrial Hydraulic Spray Products

Dyse-beregnere

Vi har samlet en række onlineværktøjer, så du hurtigt kan beregne dit dysebehov, og se om du kan optimere.

Spørg os om dyser

Vi rådgiver i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi til alle industrier.
Kontakt os og lad os undersøge muligheden for at optimere din produktion.

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Michael Stenderup

Michael Stenderup

Salgschef, Fyn/Sjælland
Tlf.: +45 4047 9635
ms@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi