Gaskøling

Med kontrolleret gaskøling undgår du en lang række udgifter og problemer i din produktion.

Opnå optimal produktion med optimal spray

Opnå kontrolleret gaskøling, hvor gastemperatur, volumen og/eller fugtighed er præcist styret. Dermed undgår du overskydende emissioner, problemer som downtime, forårsaget af electrostatic precipitator overbelastning, nedsat effektivitet eller skade på udstyr samt befugtning, slamopbygning og øgede energiomkostninger.

Vi er eksperter i gaskøling og har ressourcerne til at simulere dine faktiske forhold, så vi kan bestemme den optimale løsning, der samtidig overholder lovkravene.

Løsninger og anvendelsesmuligheder

  • Med vores omfattende erfaring, indsigt og produktsortiment sikrer vi den gaskøling, der er optimalt tilpasset din produktion. Her er nogle af vores typiske produktløsninger.
  • AutoJet® Gas Conditioning System er et kompakt system til automatisk overvågning og præcis regulering af luft- og væskeflow baseret på temperaturfølere.
  • FloMax®-luftforstøvningsdyser er almindeligt brugt til gaskøling, fordi de producerer mindre dråber og anvender mindre luft end konkurrerende dyser. Driftsomkostningerne er reducerede, fordampning er kortere, befugtning elimineres m.m.
  • SteamMax-dyser er nye, højeffektive dampdyser, som optimerer gaskøling og bidrager til en omkostningseffektiv løsning til anlæg, hvor damp er tilgængelig.
  • Inden for indsprøjtningsdyser og lanser anbefaler vi at vælge mellem standard FloMax-dyselanser, eller injektorer der er bygget til ordre.
  • Computational Fluid Dynamics modellering viser kompleksiteten af mange gaskølingsopgaver. Her kan vi modellere flowmønstre, hastighed, temperatur, dråbers vandring, gas-/væskedistribution m.m. for at sikre optimal ydeevne for dyse og lanse.
  • Vi er naturligvis klar til at rådgive om den optimale gasafkølingsløsning til din produktion.

Vi tester og rådgiver gerne onsite

Vi tilbyder kompetent rådgivning og effektiv sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed.

Kontakt os

Få test, konkrete svar, gode råd og nye muligheder.

Se alle produkter

Dyse- og sprayløsninger fra MT Spray

Brochure

Download: FloMax

Gaskøling

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi