NOx-KONTROL

Undgå giftige gasser med dyser og automatiserede systemer designet netop til NOx-kontrol.

Opnå optimal produktion med optimal spray

Udleder din produktion mange giftige kvælstofilte, har vi løsningerne, så du kan opnå effektiv NOx-kontrol.

Vi har branchens største udvalg af dyser, og ekspertisen inden for dråbestørrelser, distribution, hastighed, sprayvinkel og sprayretning til at sikre præcis injektion af katalysatoren.

Udover unikke muligheder for injektordesign og -fabrikation har vi automatiserede systemer designet netop til NOx-kontrol og procesmodellering til at validere resultaterne i designfasen.

Løsninger og anvendelsesmuligheder

  • Vi har erfaring med NOx-kontrol fra både affalds-, cement-, glas- og energiindustrier, stålværker samt OEMer. Her er eksempler på nogle af vores typiske produktløsninger.
  • Vores luft/væske og hydrauliske dyser omfatter 1/4J serie dyser, standard og anti-bearding FloMax®-dyser samt FMX FloMax®-dyser. FullJet®-fuldkegle og WhirlJet®-hulkegledyser bruges typisk, når hydrauliske dyser er påkrævet. Alle vores dyser er tilgængelige i en bred vifte af kapaciteter, materialer og tilslutninger.
  • Sprayinjektorer i isolerede/vandkølede design eller med en støtteluft til køling bruges ofte til NOx-kontrol. Vi kan opfylde næsten alle kode- og designkrav.
  • AutoJet® NOx Control System styrer alle komponenter – dyser, pumper, sensorer og andet hydraulisk/pneumatisk udstyr – og foretager automatiske driftsjusteringer.
  • Vi anbefaler modellering til validering af dysevalg og placering af injektoren i gasstrømmen. Modellerne er baseret på tårn/kanaler/kedel-opbygning, temperatur, gassammensætning, hastighed og flow for at bestemme virkningen af dysens ydeevne og identificere mulige problemer. Herefter bruger vi disse data sammen med effektiviteten af den kemiske blanding til at bestemme den forventede reduktion i NOx.
  • Vi er naturligvis klar til at rådgive om den optimale NOx-kontrol til din produktion.

Vi tester og rådgiver gerne onsite

Vi tilbyder kompetent rådgivning og effektiv sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed.

Kontakt os

Få test, konkrete svar, gode råd og nye muligheder.

Se alle produkter

Dyse- og sprayløsninger fra MT Spray

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi