Få en bæredygtig og optimeret produktion – uanset industri

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at optimere produktionen, reducere driftsomkostningerne og minimere forbruget af kostbare ressourcer som vand, energi og kemiske væsker. Hos mt spray hjælper vi dig med at opnå en bæredygtig produktion – uanset industri.

Undgå unødigt spild forårsaget af slidte dyser

Unødigt spild af kostbare ressourcer og forringet produktkvalitet skyldes ofte at sprøjtedyserne er slidte, men de slidte dyser kan være svære at få øje på. Derfor er korrekt og jævnlig vedligeholdelse af dyser et af de områder, hvor der ligger et stort potentiale for at optimere i produktionen. For at sikre konstant høj produktkvalitet og optimale driftsomkostninger, anbefaler vi hos mt spray, at du med jævne mellemrum måler på faktorer som strømningshastighed, sprøjtetryk, dråbestørrelse, sprøjtemønster og dysetilpasning. Download guiden om vedligehold af dyser og se, hvordan du opnår de mest bæredygtige resultater med dine sprøjtedyser.

Download guiden her

Undgå overforbrug af ressourcer med AutoJet®-system

Ved brugen af traditionelle dyser forringes sprayens kvalitet, da en ændring i væsketrykket også ændrer dysens sprøjtevinkel. Dette medfører også et spild af kostbare væsker, som kan ses på bundlinjen. For at du kan opnå en mere præcis spray med minimalt spild kan du med fordel kombinere automatiske PulsaJet®-dyser med et AutoJet®-system. Systemet tænder og slukker for dyserne op til 15.000 gange pr. minut og styrer dermed strømningshastigheden og sprøjtevinklen mere præcist.

Se mere om AutoJet® her

Driftsøkonomisk rengøring uden skadelige kemikalier

Rengøring af produktionsmiljøer er afgørende for at kunne opnå en sikker og høj produktkvalitet, men rengøring foregår ofte ved brug af giftige kemikalier, der er skadelige for medarbejderne. Det gælder især inden for Food og Pharma, hvor der er strenge hygiejnekrav. For at reducere brugen af kemikalier, anbefaler vi systemet Klarion, der anvender en elektrokemisk teknologi til at producere et desinfektionsmiddel, der er mere effektivt end kemikalier. Systemet installeres i dit anlæg og herefter foregår rengøringen efter behov og udelukkende ved hjælp af salt, vand og elektricitet. Dermed spares udgifter forbundet med dyre rengøringsmidler og medarbejderne skånes for at anvende skadelige kemikalier.

Se filmen om, hvordan Klarion fungerer her

Få bæredygtige optimeringer

Hos mt spray rådgiver vi vores kunder i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi, der både forbedrer kvaliteten, øger produktionen og reducerer driftsomkostninger. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan optimere din produktion.

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi