Få ekspertviden

Få en bæredygtig og optimeret produktion – uanset industri

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at optimere produktionen, reducere driftsomkostningerne og minimere forbruget af kostbare ressourcer som vand, energi og kemiske væsker. Hos mt spray hjælper vi dig med at opnå en bæredygtig produktion – uanset industri.

Undgå unødigt spild forårsaget af slidte dyser

Unødigt spild af kostbare ressourcer og forringet produktkvalitet skyldes ofte at spraydyserne er slidte, men de slidte dyser kan være svære at få øje på. Derfor er korrekt og jævnlig vedligeholdelse af dyser et af de områder, hvor der ligger et stort potentiale for at optimere i produktionen. For at sikre konstant høj produktkvalitet og optimale driftsomkostninger, anbefaler vi hos mt spray, at du med jævne mellemrum måler på faktorer som strømningshastighed, spraytryk, dråbestørrelse, spraymønster og dysetilpasning. Download guiden om vedligehold af dyser og se, hvordan du opnår de mest bæredygtige resultater med dine spraydyser.

Download guiden her

Undgå overforbrug af ressourcer med AutoJet®-system

Ved brugen af traditionelle dyser forringes spraykvaliteten, da en ændring i væsketrykket også ændrer dysens sprayvinkel. Dette medfører også et spild af kostbare væsker, som kan ses på bundlinjen. For at du kan opnå en mere præcis spray med minimalt spild kan du med fordel kombinere automatiske PulsaJet®-dyser med et AutoJet®-system. Systemet tænder og slukker for dyserne op til 15.000 gange pr. minut og styrer dermed strømningshastigheden og sprayvinklen mere præcist.

Se mere om AutoJet® her

Få bæredygtige optimeringer

Hos mt spray rådgiver vi vores kunder i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi, der både forbedrer kvaliteten, øger produktionen og reducerer driftsomkostninger. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan optimere din produktion.

Dyse-beregnere

Vi har samlet en række onlineværktøjer, så du hurtigt kan beregne dit dysebehov, og se om du kan optimere.

Spørg os om dyser

Vi rådgiver i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi til alle industrier.
Kontakt os og lad os undersøge muligheden for at optimere din produktion.

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Michael Stenderup

Michael Stenderup

Salgschef, Fyn/Sjælland
Tlf.: +45 4047 9635
ms@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi