Følg os på LinkedIn

Betingelser

Ved at trykke på “Modtag nyhedsbrev”, accepterer jeg, at mt spray må sende mig elektronisk post i form af e-mails, SMS og MMS omkring løsninger og produkter, pressemeddelelser, invitationer til messer og markedsføring, også via apps, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

mt spray må indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som mt spray allerede har eller får fra anden side, også fra eksempelvis cookies fra mt sprays hjemmesider, blandt andet til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.

mt spray må dele data om mig og mine aktiviteter internt i koncernen og må benytte sådan information til at sende mig elektronisk post samt kontakte mig for forhold, der er tilpasset min profil.

Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke pr. e-mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene, som mt spray har delt mine data med.

Såfremt der kommer andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må mt spray benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Klik her for at få oplysninger om mt sprays persondatapolitik og hvis du ønsker information om de data, mt spray har om dig og mulighed for at opdatere data.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk