Få ekspertviden

Om mt spray

Få en bæredygtig og optimeret produktion – uanset industri. Med afsæt i dit udstyr og dine udfordringer tilbyder vi kompetent rådgivning og sparring om dyse- og systemløsninger til forskellige faser i produktionen og på tværs af industrier.

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at optimere produktionen, reducere driftsomkostningerne og minimere forbruget af kostbare ressourcer som vand, energi og kemiske væsker. Hos mt spray hjælper vi dig med at opnå en bæredygtig produktion.

Med vores erfaring, omfattende markedsindsigt og store teknologiske viden leverer vi funktionssikre dyser til enhver opgave. Vi er i dag førende inden for salg og rådgivning af sprayteknologi i Danmark og har siden 1987 leveret dyse-løsninger, der forenkler og optimerer produktionen – uanset industri.

Alt i dyseudstyr og ekspertviden

Optimal produktion kræver optimal rådgivning for at sikre større effektivitet og et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Med afsæt i dit udstyr og dine udfordringer tilbyder vi kompetent rådgivning og sparring om dyse- og systemløsninger til forskellige faser i produktionen.

Vi optimerer ud fra markedsindsigt, diverse beregningsværktøjer og et produktprogram, der omfatter mere end 20.000 forskellige dysetyper samt diverse tilbehør. Vi kombinerer vores værdifulde kompetencer med Spraying Systems Co. som stærk og anerkendt leverandør, så vi kan sikre hurtige og effektive løsninger. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed.

Dyse-beregnere

Vi har samlet en række onlineværktøjer, så du hurtigt kan beregne dit dysebehov, og se om du kan optimere.

Spørg os om dyser

Vi rådgiver i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi til alle industrier.
Kontakt os og lad os undersøge muligheden for at optimere din produktion.

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Michael Stenderup

Michael Stenderup

Salgschef, Fyn/Sjælland
Tlf.: +45 4047 9635
ms@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi