Følg os på LinkedIn

Om mt spray

Med Danmarks største dyse-knowhow leverer vi funktionssikre dyser og tilbehør til optimering af produktioner på tværs af industrier.

Hos mt spray har vi siden 1987 leveret løsninger til processer med spray, der er med til at sikre større effektivitet og besparelser på driftsbudgettet. I dag er vi førende leverandør i Danmark inden for salg og rådgivning af sprayteknologi. Med et stærkt produktprogram fra Spraying Systems Co., der er verdens førende leverandør af sprayteknologi, kan vi sikre dig de mest effektive løsninger – uanset industri.

Bæredygtige optimeringer – uanset industri

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at optimere produktionen og reducere driftsomkostningerne ved at minimere forbruget af kostbare ressourcer som vand, energi og kemiske væsker. Hos mt spray hjælper vi dig med at opnå en bæredygtig produktion.

Se mere om bæredygtig sprayteknologi

Bæredygtighed optimerer produktionen
Dyser og dysetilbehør til enhver opgave

Dyser og dysetilbehør til enhver opgave

Ekspertviden og et stærkt produktprogram er nøglen til at funktionssikre dit udstyr og effektivisere din produktion. Vi optimerer ud fra vores markedskendskab, diverse beregningsværktøjer og et produktprogram, der omfatter mere end 20.000 forskellige dysetyper samt diverse tilbehør.

Udforsk vores produkter

Få bedre resultater med vores onsite test

Optimal produktion kræver optimal rådgivning. Vi oplever ofte, at vi i dialogen med vores kunder kan finde frem til både større og mindre optimeringsmuligheder, der har stor effekt på de samlede driftsomkostninger. Med vores tilbud om onsite test får du overblik over dine muligheder for sprayoptimering i din produktion.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk