Leverandører

Ekspertise og spraysystemer i højeste kvalitet.

Vi har Danmarks største dyse knowhow og verdens største dyseleverandør

Hos mt spray samarbejder vi med Spraying Systems Co. – en leverandør, der siden 1937 har været med til at definere branchen. Kvaliteten er høj og sortimentet bredt, så vi tilbyder altid de rette dyser til ethvert behov for påføring af væske.

Dyserne er let tilgængelige, og du kan vælge mellem tusindvis af størrelser, hundredvis af konfigurationer og snesevis af materialer. Så uanset hvilket behov for professionelle sprayløsninger virksomheden har, kan vi hjælpe med at optimere.

Veldokumenterede og tilgængelige løsninger

Spraying Systems Co. er en førende producent og leverandør af spray-teknologi, og de leverer til kunder overalt i verden. Spraying Systems Co. er desuden en virksomhed, der er kendt for sin solide ekspertise og produkter af højeste kvalitet.

Bestil spraysystemet hos os, og få hurtig adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter.

Det bliver din løsning

Vi er eksperter inden for vores felt og sikrer dig en optimalt tilpasset dyseløsning med udgangspunkt i din produktion. Dermed bliver det din løsning, bygget på vores rådgivning, erfaring og produkter fra verdens førende producent inden for sprayløsninger.

Alt i dyseudstyr og ekspertviden

Vi har både Danmarks største sortiment og dyse-knowhow, og vi er klar til at hjælpe hele vejen til den optimale løsning, der er tilpasset din produktion.

Vores online dyseberegner kan give umiddelbare svar på forskellige dysebehov, og desuden tilbyder vi onsite test og individuel rådgivning for at opnå den optimale spray.

Spørg os om dyser

Danmarks største dyse-knowhow. Få ekspertviden her:

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi