Følg os på LinkedIn

Leverandører

Ekspertise og spraysystemer i højeste kvalitet.

Vi har Danmarks største dyse knowhow og verdens største dyse-leverandør

Hos mt spray samarbejder vi med Spraying Systems Co. – en leverandør, der siden 1937 har været med til at definere branchen. Kvaliteten er høj og sortimentet bredt, så vi tilbyder altid de rette dyser til ethvert behov for påføring af væske.

Dyserne er let tilgængelige, og du kan vælge mellem tusindvis af størrelser, hundredvis af konfigurationer og snesevis af materialer. Så uanset hvilket behov for professionelle sprayløsninger virksomheden har, kan vi hjælpe med at optimere.

Veldokumenterede og tilgængelige løsninger

Spraying Systems Co. er en førende producent og leverandør af spray-teknologi, og de leverer til kunder overalt i verden. Spraying Systems Co. er desuden en virksomhed, der er kendt for sin solide ekspertise og produkter af højeste kvalitet.

Bestil spraysystemet hos os, og få hurtig adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra verdens førende producenter.

Det bliver din løsning

Vi er eksperter inden for vores felt og sikrer dig en optimalt tilpasset dyse-løsning med udgangspunkt i din produktion. Dermed bliver det din løsning, bygget på vores rådgivning, erfaring og produkter fra verdens førende producent inden for sprayløsninger.

Alt i dyseudstyr og ekspertviden

Vi har både Danmarks største sortiment og dyse-knowhow, og vi er klar til at hjælpe hele vejen til den optimale løsning, der er tilpasset din produktion.

Vores online dyseberegner kan give umiddelbare svar på forskellige dysebehov, og desuden tilbyder vi onsite test og individuel rådgivning for at opnå den optimale spray.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk