Følg os på LinkedIn

Grundig og effektiv tankrensning på kun 8 minutter

På tværs af industrier er effektiv og grundig tankrensning afgørende for at kunne sikre konstant høj produktkvalitet og samtidig holde driftsomkostningerne nede.

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at optimere produktionsprocesser, og hos mt spray oplever vi særligt en øget interesse for væskedrevet tankrensningsudstyr, som har den klare fordel, at det kan levere en total tankrensning uden brug af yderligere udstyr som blandt andet en motor.

Opnå effektiv tankrensning med 360° sprøjtedækning

Selvom slagkraften formindskes ved væskedrevet tankrensningsudstyr, så opnås der stadig en grundig rensning af hele tanken uanset størrelsen på tanken. Systemet fungerer ved, at væsken via en turbine får dyserne i sprøjtehovederne til at rotere i flere akser i et 360° indekseringsmønster. Ved at væskestrålerne rammer forskelligt i hver runde bliver tanken komplet rengjort på kun 8 minutter.

Få fuld sporbarhed på alle certificerede komponenter

For at sikre fuld sporbarhed fra komponent til materialecertifikat og ruhedscertifikat, er alle komponenter systematisk koblet sammen med de relevante certifikater. Dermed kan vi altid sikre, at vores kunder altid har adgang til fuld dokumentation på de anvendte komponenter i deres proces. Inden for tankrensning er vores sortiment certificeret til brug inden for både farma- og fødevareindustrien.

Spørg os om dyser og få kompetent rådgivning og sparring

Vil du høre mere om vores væskedrevet udstyr til tankrensning, eller har du spørgsmål vedrørende anden sprayteknologi, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 4454 0454. Du kan også se hele vores sortiment inden for tankrensning her.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk