Få ekspertviden

2020 har været et anderledes år – også for mt spray

Moderne sprayteknologi rummer et stort potentiale for at reducere driftsomkostninger og minimere forbrug af kostbare ressourcer som vand, energi og kemiske væsker. På tværs af industrier oplever vi et fokus på en mere bæredygtig produktion – også her i 2020, som på mange måder har været et anderledes år for alle.

Fortsat fokus på anvendelse af ressourcer

Når vi kigger tilbage på året, har vi i mt spray været heldige at opleve et fortsat fokus på ressourcestyring og driftsoptimering fra både nye og eksisterende kunder. Trods verdens tilstand ser vi mange gode ideer og spændende projekter overalt, og vi er heldige at få lov til at sætte vores faglighed og teknologi i spil i vores kundesamarbejder.

Tættere samarbejde og fokus på leveringssikkerhed

I årets opstart fik vi Claus Brandt med i vores team. En erfaren salgsingeniør, der fremover skal servicere vores kunder på Sjælland, Fyn og Øerne. Kort efter, vi havde kørt Claus i stilling, måtte vi finde nye arbejdsgange, og vi blev alle digitale superbrugere i forhold til at afholde vores kundemøder på Teams. Samtidig måtte vi være særligt fleksible for at sikre vores leveringer, da produktionsstederne lukkede ned og åbnede op på skift.

Vi slutter året af, noget mere isoleret, end vi har lyst til at være. Fra mt spray ønsker vi alle kunder og samarbejdspartnere en glædelig jul, og vi håber, at 2021 bliver fyldt med masser af gode opgaver, som vi forhåbentlig kan få lov til at mødes om at løse.

Dyse-beregnere

Vi har samlet en række onlineværktøjer, så du hurtigt kan beregne dit dysebehov, og se om du kan optimere.

Spørg os om dyser

Vi rådgiver i bæredygtige optimeringer af sprayteknologi til alle industrier.
Kontakt os og lad os undersøge muligheden for at optimere din produktion.

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Michael Stenderup

Michael Stenderup

Salgschef, Fyn/Sjælland
Tlf.: +45 4047 9635
ms@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4020 3272
th@mt-spray.dk

Pernille Skøtt

Pernille Skøtt

Internt salg
Tlf.: +45 4454 0454
ps@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk

Teknik og faglighed direkte til dig

Vi er først med den nyeste spray-teknologi