Følg os på LinkedIn

Ny salgschef, 25 års jubilæum og masser af sprayteknologi på hi-messen

Snart summer det af ny teknologi, automation og netværk på hi-messen og hos mt spray glæder vi os til at udveksle erfaringer og problemstillinger samt svare på dine spørgsmål om sprayteknologi.

Sprayteknologi skal opleves live

På årets messe har vi særligt fokus på tankrensning, som er en process, hvor der hvert år bliver anvendt millioner liter kemikalier og vand på tværs af industrier. På vores stand kan du høre om dine muligheder for at optimere din rengøringsproces og opleve vores udvalg af specialudviklede dyser til tankrensning, der blandt andet er med til at eliminere behovet for manuel efterrengøring.

Mød vores nye salgschef – Michael Stenderup

På hi-messen kan du møde vores nye salgschef Michael Stenderup, der tiltrådte sin stilling 15. august. Michael er oprindeligt uddannet fra Maskinmesterskolen i København og har mere end 25 års erfaring med produktionsprocesser på tværs af industrien. Her har Michael tilegnet sig hands on-erfaring med forskellige teknologier, især inden for fødevarefremstilling og energiproduktion.

Vær med til at fejre Torbens 25 års jubilæum

I år er hi-messen et særligt event for os. Torben Holm kan nemlig fejre 25 års jubilæum hos mt spray, og det markerer vi med lidt ekstra god forplejning på vores stand M9894.

Er du på messen, så kom forbi og ønsk Torben tillykke og sig hej til Michael.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk