Følg os på LinkedIn

Spar tid og ressourcer med effektiv tankrensning

Rengøringsudstyr der er nedslidt eller ikke passer til opgaven resulterer i spild af tid og ressourcer. Her kan den anvendte sprayteknologi gøre en væsentlig forskel ved at minimere forbrug og maksimere oppetid.

Ineffektiv rengøring risikerer ikke blot at få konsekvenser for hygiejne og produktkvalitet; det koster også ressourcer, tid og penge, der kunne være sparet. Hos mt spray forstår vi vigtigheden af effektiv tankrensning, og med moderne sprayteknologi er der mulighed for at minimere tid og ressourcer brugt på rengøring.

Undgå unødigt lange driftsstop

Er den anvendte tankrensningsdyse nedslidt eller ikke tilpasset den konkrete opgave i processen, er der stor sandsynlighed for, at rengøringscyklussen – og dermed driftsstoppet – tager længere tid end nødvendigt.

Hvis rengøringen tilmed ikke er fyldestgørende og efterlader genstridige rester, bruges der måske tid og arbejdskraft på manuel efterrengøring. Det betyder ekstra og uventet nedetid. Og det resulterer i et overforbrug af vand, kemikalier og energi i processen

Opnå maksimal oppetid og minimalt ressourcespild

Ved at anvende en tankrensningsdyse tilpasset både mediet og størrelsen på tanken, er du sikret en effektiv og pålidelig rengøring hver gang – uden behov for manuelt efterarbejde.

Moderne sprayteknologi minimerer desuden forbruget af både vand, kemikalier der pumpes ind i tanken sammen med vandet og mængden af energi brugt til opvarmning af vandet. Sådan kan den rette dyse altså bidrage til at reducere udgifter og frigøre værdifuld tid.

Produktnyheder til effektiv tankrensning af genstridige rester

Hos mt spray har vi et bredt program af tankrensningsdyser til enhver opgave og tankstørrelse. Blandt andet kan vi her præsentere to produktnyheder til rengøring af genstridige rester, som begge er velegnede til brug sammen med højtryksanlæg.

TankJet® YMD3 motordrevet tankrenser

TankJet® YMD3 motordrevet tankrenser til tanke op til 9,1 m i diameter sikrer med sit drifttryk på helt op til 300 bar en effektiv og pålidelig rengøring af selv de mest genstridige rester. Den er ideel til tanke til forarbejdning af fødevarer, farmaceutiske tanke og andre typer procestanke.

Læs om TankJet® YMD3 her…

TankJet® 50 væskedrevet tankrenser

TankJet® 50 væskedrevet tankrenser til tanke op til 3 m i diameter sikrer med sit drifttryk på op til 69 bar en kraftfuld rengøring med korte cyklustider. Den er ideel til alle former for mindre beholdere som for eksempel IBC-containere, hvor en hurtig og kraftfuld vask ønskes.

Læs om TankJet® 50 her…

Lad os hjælpe med at optimere din tankrensning

Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring med udgangspunkt i din proces.
Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne med moderne sprayteknologi.

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk