Følg os på LinkedIn

Mød os på Mejeribrugets Dag, og hør om potentialet med sprayteknologi

Teknologi spiller en afgørende rolle i at opretholde den gode kvalitet i dansk mejeriproduktion. Mød mt sprays Claus Brandt på Mejeribrugets Dag, og hør om de optimeringsmuligheder, moderne sprayteknologi kan tilbyde mejeriindustrien.

I Danmark har vi en lang tradition for mejeriproduktion af høj kvalitet. Udover mejeristernes ekspertise så er anvendelsen af teknologier i flere processer med til at sikre en effektiv og konkurrencedygtig produktion.

Vi er med, når mejerier og leverandører samles på Mejeribrugets Dag den 13. marts for at udveksle indsigt og viden om mejeri, produkter og teknologi. Her ser vi frem til at præsentere de mange optimeringsmuligheder, som moderne sprayteknologi kan tilbyde mejeriindustrien.

Vær med, når vi holder oplæg om sprayteknologi og bæredygtighed

På Mejeribrugets Dag vil der være programmer dedikeret til at skabe merværdi og vækst gennem mejeri- og leverandørsamarbejde.

Vi deltager i session 3, hvor vi sammen med Niras og Rambøll sætter fokus på vand- og sprayteknologi. Her holder mt sprays Claus Brandt oplæg om at indfri det bæredygtige potentiale med moderne sprayteknologi kl. 12.30-12.45.

Spørg os om dyser og moderne sprayteknologi

Sprayteknologien udvikler sig konstant, og vi ser frem til at mødes og sætte fokus på de mange optimeringsmuligheder. Deltager du i Mejeribrugets Dag, så er du velkommen til at kigge forbi vores stand, hvor vi står klar til at snakke om enhver form for dyser og dine specifikke behov.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os direkte for en snak om sprayteknologi til det moderne mejeri.

Dyser til tankrensning

Opnå effektiv tankrensning med en kortere rengøringscyklus

Effektiv rengøring af procestanke er afgørende for alle mejerier, men der er forskel på, om det er en tank med yoghurt eller en med mælk, der skal renses. Derfor er det vigtigt, at det anvendte tankrensningsudstyr passer til opgaven. Det skal både levere en spray med den rette kraft og samtidig formå at dække alle overflader i tanken.

Læs mere om vores løsninger til tankrensning her…

SprayDry

Minimer risikoen for tilstopning, og udnyt anlæggets fulde kapacitet

Udfordringen ved spraytørring er, at der anvendes høje temperaturer for at tørre pulveret. Hvis dyserne ikke er dimensioneret til opgaven, er der risiko for, at pulveret brænder sig fast på dysens overflade og tilstopper dysen. Det vigtigt, at både anlæg og dyser er enkle at rengøre. Det er de kun, hvis dyserne passer til den proces, de anvendes i.

Læs mere om vores løsninger til SprayDry her…

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk