Følg os på LinkedIn
Case: PhotoCat

Sådan sikrer ensartet og konsistent dækning miljøet

Med konsistens og styring har vi sikret PhotoCat et simpelt setup og anlæg til deres udvikling og produktion.

Præcision og brugervenlighed

Danske PhotoCat udvikler titaniumdioxidteknologi til at fjerne NOx i luften ved at overfladebehandle offentlige fliser og parkeringspladser. Vi sørgede for, at PhotoCat fik en brugervenlig sprayløsning til deres væske, så de kunne styre mængde og få et defineret og ensartet spraymønster.

Løsningen

  • Titaniumdioxid bruger lys til at omdanne luftens skadelige nitrogenoxider (NOx), som findes i fx dieselos, til uskadelige salte. PhotoCat har videreudviklet den internationale titaniumdioxidteknologi og tilpasset den danske forhold ved at gøre den vandbaseret og mere lysfølsom.
  • Teknologien fungerer som overfladebehandling af belægningsfliser eller asfalt på parkeringspladser. PhotoCat havde udfordringer med at spraye væsken korrekt og præcist på, hvilket er afgørende for den kemiske proces.
  • Efter afklaring af behov og forskellige test designede vi en løsningsmodel med et simpelt anlæg, AutoJet styring og PulsaJet EL-Pistoler.
  • Med løsningen kan PhotoCat styre overfladebehandlingen præcist. Mængden bliver med kontrolleret start og stop af sprayen lagt på med præcision inden for 1 % og med et defineret og ensartet spraymønster. Brugervenligheden er i top, og designet lever også op til forventningerne.

Vi tester og rådgiver gerne onsite

Vi tilbyder kompetent rådgivning og effektiv sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed.

Kontakt os

Få test, konkrete svar, gode råd og nye muligheder.

Film

Brochure

Download brochure omhandlende AutoJet Spray Control

AutoJet Spray Control

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk