Følg os på LinkedIn
Effektiv dyse-performance sikrer effektiv pulverproduktion

Hvor lang tid er du egentlig om at gøre rent?

I et konkurrencepræget marked aftages dansk produceret pulver overalt i verden. På tværs af fødevare- og pharmaindustrien kører spraytårnsanlæg 365 dage om året, og den automatiserede pulverproduktion er ofte kun afbrudt af et par timers rengøring i døgnet.

Effektiv dyse-performance sikrer effektiv pulverproduktion

Inden for effektiv pulverproduktion er anlæggets dyser særligt afgørende for at opnå den fulde udnyttelse af anlæggets kapacitet og opretholde konstant tryk i processen. Den nødvendige daglige rengøring af anlægget er lig med uundgåelige driftstop, og dertil vil enhver unødig vedligeholdelse betyde reduktion af volumen og produktion som ubehagelig konsekvens.

Netop øget frekvens af vedligehold samt et øget spild var, hvad en mejeriproducent oplevede som følge af store udfordringer med tilstopning af brændt pulver på dysernes overflade.

Maksimal fripassage og minimalt vedligehold

Den ideelle løsning mod opbygning af produkt uden på dysen forårsaget af processens høje temperaturer er SV-SprayDry dyser med anti-bearding. Anti-bearding caps i kombination med dysernes hvirvelkamre sikrer stor fripassage, og eliminerer problemer med spild som følge af tilstopning. Samtidig har SV-SprayDry dyser den ultimative praktiske designfordel, at de kan håndspændes, hvilket minimerer den tid der er driftstop på anlægget, når vedligeholdelse er påkrævet.

Med SV-SprayDry dyser oplevede mejeriproducenten en massiv produktionsstigning på anlæggets kapacitet, hvilket betød en tilbagebetaling af investeringen efter få dages drift.

Arbejder du med SprayDry processer?

Vi hjælper dig med at vælge fra vores store udvalg af dyser, sprøjtehoveder og automatiserede systemer for at imødekomme dine produktionsbehov og dine produktionsmål. Kontakt os gerne for vejledning i sprayteknologi og optimering af processer.

Brochure

Download: SprayDry

SprayDry

Manual

SprayDry-manual

SprayDry-manual

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk