Følg os på LinkedIn
Case: Mørch Teknik

Automatiseret rengøring med lavtryksdyser

Rengøring af gulvplader fra teltudlejning er normalt både tidskrævende og hårdt manuelt arbejde, hvilket kræver mange ressourcer hos udlejningsfirmaerne.

Gulvpladerne er ofte meget beskidte, når de kommer retur, da pladerne har ligget i direkte kontakt med jorden eller en græsplæne. Derfor skal pladerne rengøres efter hver udlejning. Mørch Teknik, der har fremstillet maskiner og anlæg til specialproduktioner siden 1991, har udviklet en vaskemaskine, som er med til at automatisere rengøringsprocessen.

Effektiv zoneinddeling i spraysystem

Tidligere var rengøringsprocessen manuelt arbejde, hvor en person rengjorde pladerne med en højtryksrenser og kost. Ved hjælp af forskellige typer fladstråledyser, der er placeret i flere zoner i maskinen fra Mørch Teknik, rengøres de beskidte gulvplader nu allerede ved et lavt tryk på 2-7 bar. Zoneinddelingen af dyserne bruges også effektivt til at fjerne fedt og olie fra de plader, der har været placeret i køkkenområder.

Reducerede mandetimer med fladstråledyser

Hos mt spray har vi arbejdet sammen med Mørch Teknik på udvikling og optimering af mange produktionsanlæg. Til udviklingen af denne vaskemaskine valgte vi at anvende ClipEyelets med ProMax®-dyser, da de er særligt effektive til spray af fedtopløslige midler. Automatisering af rengøringen er med til at reducere mandetimerne brugt på rengøring.

Automatiseret rengøring med lavtryksdyser hos Mørch Teknik

Kontakt os med din idé

Har du også en idé, der kan gøre hverdagen nemmere for dine medarbejdere eller kunder, så kontakt os. Vi tilbyder kompetent rådgivning og effektiv sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer.

Rengøring

Rengøring - Effektive dyse- og sprayløsninger fra mt spray

Brochure

Quick-Connect dysesystem

Quick-Connect dysesystem

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk