Følg os på LinkedIn
Case: RM Import

Spraysystem fra AutoJet sikrer optimal coating med chokolade

RM Import producerer naturlige snackprodukter baseret på kvalitetsråvarer fra hele verden. Deres primære produktsortiment udgøres af økologiske dadler, som høstes fra egne plantager i Mellemøsten. Ved coating med chokolade på dadlerne oplevede RM Import udfordringer med at opnå ens lagtykkelse af chokolade, som er afgørende for produktets høje kvalitet.

Forkert coating-teknik giver unødige udfordringer

Ved alle former for coating giver anvendelse af en forkert teknik unødige udfordringer med både produktkvalitet, spild af kostbare væsker og øget vedligehold, som følge af en overdosering. For at optimere produktionen valgte RM Import at skifte coating-teknik og med en komplet AutoJet-løsning anvender de i dag spray-teknik fremfor vandfalds-teknikken.

Præcis styring af temperaturen giver optimal spray

Et spraysystem fra AutoJet er enkelt at installere og leveres med to opvarmede spraypistoler, der dækker hele produktionsbåndet, hvilket giver en præcis regulering af spraymængden og dermed mindre spild. Da alle dele, der er i forbindelse med chokoladen, opvarmes med vand opnås også præcis styring af temperaturen på chokoladen, og denne teknik sikrer den ensartede coating.

Høj ensartet kvalitet og mindre spild

Med spraysystemet optimerede RM Import produktionen af deres naturlige snackprodukter og opnåede den ønskede høje kvalitet samtidig med, at de har reduceret produktspild og forbruget af dyr coating. AutoJet-systemet er selvfølgelig CE mærket og lavet i fødevareegnede materialer.

Hos mt spray tilbyder vi kompetent rådgivning og effektiv sparring med udgangspunkt i dit udstyr og dine udfordringer. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed.

Kontakt os

Få test, konkrete svar, gode råd og nye muligheder.

Brochure

Download brochure omhandlende AutoJet Precision Spray Control

AutoJet Precision Spray Control

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk