Følg os på LinkedIn
Dyse anvendes til afrensning af røgdykkerudstyr

Cases Bio-Circle

Effektiv onsite test af dyse sikrer minimale switching costs

Da en defekt dyse som anvendes til afrensning af røgdykkerudstyr i Beredskabet stod til udskiftning, var de oprindelige dyser udgået fra produktion. Derfor opstod et akut behov for at skifte til en anden type dyse med minimale omkostninger til følge.

Hos Beredskabet afrenses røgdykkerudstyret ved brug af bæredygtige rensemidler fra virksomheden Bio-Circle. For at opnå en optimal effekt af rensemidlet skal det sprayes som små fine dråber ved et nøjagtigt tryk og i et præcist spraymønster. Bio-Circle leverer dyser sammen med deres rensemiddel, men da der opstod en defekt på en af dyserne, var der behov for en hurtig udskiftning af dysen, hvis Beredskabet fortsat skulle kunne anvende Bio-Circles rensemiddel.

Ny dyseløsning fundet via effektiv onsite test

Udfordringen var at den oprindelige dyse var udgået, og derfor havde Bio-Circle et akut behov for at finde en anden og mere holdbar dyseløsning. For hvis problemet udviklede sig med flere defekte dyser, var der er en risiko for, at Beredskabet var nødsaget til at finde en ny samarbejdspartner. For at sikre en hurtig og effektiv proces med at finde en ny løsning tog Bio-Circle kontakt til os hos mt spray, da vi tidligere har samarbejdet med virksomheden.

Spørg os om dyser

Torben Holm – Salgsingeniør hos mt spray

Torben Holm
Tlf.: +45 4454 0454

Claus Brandt – Salgsingeniør hos mt spray

Claus Brandt
Tlf.: +45 4047 9635

Janne Pedersen – Salgsingeniør hos mt spray

Janne Pedersen
Tlf.: +45 4414 3435

Carsten Bødker, direktør hos Bio-Circle

“Sammen med mt spray testede vi forskellige dyser hos os på deres medbragte testanlæg. Onsite testen sparede os for værdifuld tid, og vi fandt hurtigt frem til en ny og bedre løsning, der kunne erstatte de defekte dyser hos Beredskabet.”

– Carsten Bødker, direktør hos Bio-Circle

Forsyningssikkerhed styrker Bio-Circles konkurrencedygtighed

På baggrund af den effektive onsite test blev løsningen hydrauliske forstøverdyser, der udover at levere den rette spray også er mere robuste end de tidligere dyser hos Beredskabet. Løsningen havde lave switching costs for Beredskabet, og forsyningssikkerheden på dyserne er samtidig med til at styrke samarbejdet mellem Bio-Circle og Beredskabet. Ifølge Carsten Bødker giver de effektive onsite tests ligeledes en ekstra tryghed, når virksomheden fremover skal indgå i nye projekter.

Lær, hvordan vores sprayteknologi kan forbedre din drift

Beregn dine optimeringsmuligheder online

For at hjælpe dig med at undersøge muligheden for at optimere din produktion, har vi samlet en række onlineberegnere fra Spraying Systems Co. Prøv beregnerne online her.

Følg os på LinkedIn og bliv opdateret på moderne sprayteknologi

Spørg os om dyser

Marianne Tofte

Marianne Tofte

Direktør
Tlf.: +45 4454 0454
mt@mt-spray.dk

Torben Holm

Torben Holm

Salgsing., Jylland
Tlf.: +45 4454 0454
th@mt-spray.dk

Claus Brandt

Claus Brandt

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4047 9635
cb@mt-spray.dk

Janne Pedersen

Janne Pedersen

Salgsing., Sjælland og Fyn
Tlf.: +45 4414 3435
jp@mt-spray.dk

Laila Madsen

Laila Madsen

Internt salg
Tlf.: +45 4414 1552
lm@mt-spray.dk

Elsebeth Møller Bock

Elsebeth Møller Bock

Internt salg og bogholderi
Tlf.: +45 4454 0454
emb@mt-spray.dk